ACTIVITEITEN

Er is op Le Paradou altijd wat leuks te doen voor jong en oud. In het hoogseizoen organiseert ons recreatieteam leuke activiteiten voor alle leeftijden.

KANOVAREN en SUPPEN

Je kan bij ons op het meer heerlijk kanovaren en suppen. Een super leuke activiteit die je op een moment kan doen die je zelf wilt. Wij verhuren de kano’s en supboards voor €5,- per uur.

VLOT BOUWEN EN VAREN

In het hoogseizoen worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder vlotten bouwen en varen. De kosten hiervan zijn € 8,-.

  

VISSEN

Vissen kost in het hoogseizoen 3 euro per dag voor volwassenen, en 2 euro per dag voor kinderen tot 10 jaar. Een dagpas voor vissen kan je halen bij de receptie maar ook kan er bij de boeking al een vispas voor het gehele verblijf gekocht worden met korting.

BOOGSCHIETEN

In het hoogseizoen worden veel leuke activiteiten georganiseerd, waaronder boogschieten (€8,-)

LASERGAMEN

Lasergamen wordt achteraan de camping in een stuk bos georganiseerd. Dikke pret voor fanatiekelingen! (€8,-) 

MOUNTAINBIKEN

Wij hebben mountainbikes te huur voor de liefhebbers! Wat is er mooier dan de prachtige omgeving per mtb te ontdekken.

Er zijn veel routes in de buurt van de camping. Huur €12,50 voor een halve dag, een hele dag €20,-.

JEU DE BOULES

Natuurlijk mag op een Franse camping een jeu de boules baan niet ontbreken!

Naast georganiseerde tournooitjes bij voldoende belangstelling is het vaak een spontaan gezellig samenzijn van alle liefhebbers samen die dan graag de competitie aan gaan.

WANDELEN

Ook om te wandelen is het gebied heel geschikt. Bij de receptie ligt een map met 34 prachtige uitgezette routes. Deze routes zijn duidelijk aangegeven met genummerde bordjes langs de wegen. Het landschap is zeer divers; mooie vergezichten, langs beekjes en door bossen. De routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, dus voor iedereen is er een passende route te kiezen.

ACTIVITEITEN HOOGSEIZOEN

In het hoogseizoen zijn er veel activiteiten voor alle leeftijden. Le Paradou organiseert een aantal activiteiten, zoals cakejes versieren en jeu de boules. Ook is er dan een animatieteam aanwezig. Zij verzorgen activiteiten zoals sporttoernooien, kinderclubs, outdoor-activiteiten en nog veel meer!

De meeste activiteiten zijn gratis, met uitzondering van de horeca en outdoor-activiteiten. Hieronder een overzicht van de meest gangbare activiteiten, daarnaast kunnen er elke week ‘spontane’ of extra activiteiten georganiseerd worden door het animatieteam. Het programma wordt steeds voor twee weken gemaakt en deze ontvangt u bij aankomst op de camping

Kinderclub / Tieneractiviteit

Sporttoernooi / Waterpolo

Dammen bouwen / Kampvuur

Jeu de boules

Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?