+31615044486 / +33988665007 info@campingleparadou.com

onze faciliteiten

CAMPINGWINKEL

De campingwinkel bevindt zich bij de entree naast het restaurant. Behalve praktische dingen zoals luchtbedden, pompen, stekkers, campingservies etc., zijn hier ook enkele houdbare etenswaren en dranken te koop.

Voor verse producten zoals groenten, fruit en vleeswaren kunt u terecht bij de buurtsuper in het dorp (op 1 km.). Wel is er 7 dagen in de week vers brood, wat u de dag ervoor kunt bestellen.  

SANITAIR

Het sanitair gebouw bevindt zich centraal op de camping. De toiletten zijn voorzien van biologisch afbreekbaar toiletpapier. Het gebruik van douches/warm water is inbegrepen in de campingplaats.  Het sanitair is aangesloten op een septic tank, wat inhoudt dat er geen chemische middelen gebruikt kunnen worden. Voor uw chemisch toilet kunt u gebruik maken van een natuurlijk afbreekbaar middel.

 

ZWEMBAD

Het zwembad is geopend van mei  tot september. De afmeting is 14 bij 7 meter, en ongeveer 1,50m diep.

Het terras is voorzien van veel ligstoelen en stoelen. Er is ook een peuterbadje van ongeveer 40 centimeter diep.

Tijdens het hoogseizoen is het zwembad elke dag geopend van 10.30 tot 20.00 uur.

 

RECREATIE/VISMEREN

Opblaasboten/ luchtbedden etc. zijn toegestaan op de meren. Er moet hierbij wel rekening gehouden te worden met eventuele vissers.

Een dagpas voor vissen kunt u halen bij de receptie of bij boeking een vispas voor het gehele verblijf kopen. Honden zijn welkom in het achterste kleine meer en in de rivier

 

WIFI

Op de camping kan je gratis gebruik maken van WiFi, bij het centrale punt op veld B (tegenover het toiletgebouw).

Ook bij het restaurant is een WiFi punt.

SPEELTUIN

Over de camping verdeeld zijn er meerdere speeltuintjes. Zo is er bij elk kampeerveld wel een speeltuin in de buurt. Kijk voor de exacte ligging op de plattegrond.

ZANDSTRANDJES

Er zijn 2 zandstrandjes op de camping. Aan het meertje bij veld A en aan het grote meer tegenover veld B. Een heerlijke plek waar kinderen urenlang kunnen spelen!

BBQ

Het is toegestaan om te BBQ-en op onze camping.

Je kunt natuurlijk je eigen BBQ meenemen, maar het is ook mogelijk om een BBQ te huren voor een dag of een hele week.

Verder is een centrale (stenen) BBQ op veld F, voor de huisjes.

VUURKORF

Een kampvuur maken is natuurlijk altijd leuk. Gelukkig is dat in onze streek toegestaan! Op elk kampeerveld is een centrale (gemetselde) stookplek waar iedereen gebruik van mag maken. Wil je toch echt een vuurtje voor je eigen kampeerplaats? Neem dan een metalen vuurkorf mee, of huur deze bij de receptie. Het is namelijk niet toegestaan om met stenen een vuurplek te ‘creëren’ op het gras.

Share This
Open chat
Vragen? We helpen graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?