kamperen

tent, caravan, vouwwagen of camper?

iedereen is welkom!

Kom kamperen bij le Paradou

De kampeerplaatsen op Camping Le Paradou zijn zeer divers en liggen speels verdeeld over het parkachtige terrein. Zo zijn er centrale plaatsen dicht bij alle voorzieningen maar ook terrasplaatsen die alleen voor een tent mogelijk zijn. Ook zijn er wat rustiger gelegen (autovrije) plaatsen aan de rand van het terrein.

Ook zijn er plaatsen speciaal geschikt voor campers, caravans of tenten, op het hoge gedeelte van de camping met geweldige vergezichten, bij het meer of aan de rivier. De plaatsen zijn duidelijk afgebakend en hebben voldoende privacy door middel van heggetjes en/of taluds. Bij het reserveren is het mogelijk om een voorkeur of een bepaald kampeerveld (zie plattegrond) aan te geven.

Er zijn meerdere speeltuintjes verdeeld over de camping, zodat er voldoende mogelijkheden zijn om een kampeerplaats in de buurt van een speeltuin te boeken. Ook zijn er op bijna alle kampeervelden gezamenlijke kampvuur stookplaatsen waar gebruik van gemaakt kan worden.

Over bijna het gehele terrein is elektra aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk om een campingplaats zonder stroom te boeken.

XL plaats

De grootte van de plaatsen varieert van 80 tot 100 vierkante meter. Daarnaast zijn er een groot aantal plaatsen van meer dan 100 vierkante meter. Deze grotere plaatsen kunt u boeken als XL kampeerplaats (te kiezen bij de opties in het reserveringsformulier) 

Privé sanitair

Wij hebben  hebben een aantal plaatsen die je kan boeken met privé sanitair. Deze plaatsen liggen bovenaan de camping met een prachtig uitzicht over het meer en de omgeving!

Kamperen met uw kampeerkaart

Bent u in het bezit van 1 van onderstaande kampeer kaarten? Dan verblijft u per nacht voor €20,- in het laag- en middenseizoen.
(Obv 2 personen, inclusief 1 huisdier, milieuheffing, elektra en toeristenbelasting)

Bent u alleen? Dan betaalt u €16,- all in.

Wij begroeten u graag als gast.

asci camping Brockhausen - Camping Brockhausen
SVR-logo – Les Filloux
Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?