Januari 2020 kwamen we voor het eerst kijken bij Le Paradou en waren overweldigd door de prachtige camping. Het ademde rust en ruimte. Het prachtige uitzicht vanaf het hogere gedeelte van de camping en grote meer in het midden maakte ons direct verliefd op deze plek. Ondanks de kou en het regenachtige weer op dat moment zag ik in gedachten al veel blije vakantiegangers,  de één genoot bij zijn caravan van een heerlijke lunch onder de parasol, de ander zat tevreden met zijn hengeltje aan de waterkant….Jee wat tof,  in het achterste meertje kunnen perfect de honden zwemmen zonder andere gasten lastig te vallen…. Kinderen speelden op het strandje en er was volop leven in de brouwerij, iedereen genoot!

We hebben lang gedroomd, veel overlegd en na nog een keer (met zon en mooi weer 🙂  ) terug te zijn geweest was het duidelijk, we hebben onze droom gevonden! Zelfs onze kinderen wilden hier graag wonen.

En nu, nu is het zover, na al een aantal jaren een camping met bistro te hebben beheerd worden alle dromen in werkelijkheid overgezet, wij gaan in het mooie pittoreske Saint Priest la Prugne wonen, en al onze plannen kunnen we omzetten in daden! Wij kunnen nu al niet wachten om al onze gasten te begroeten in het seizoen!

Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?