NIEUWSBRIEF DECEMBER MET AANTREKKELIJKE KORTINGSACTIE!
TIJD VOOR EEN FEESTJE! DEZE MAAND 1 JAAR GELEDEN ZIJN WE OP CAMPING LE PARADOU GEKOMEN!
Het was een super spannend jaar, in de Covid-19 stress de camping over te nemen maar ja… we hadden deze prachtige plek gezien en waren direct verkocht..
Een jaar waarin wij veel ups en natuurlijk ook wel eens wat downs hebben meegemaakt maar we kijken terug op een geweldige start op deze fijne plek!
-Lieve en behulpzame bewoners, we zullen onze aankomst hier in de sneeuw met de geweldige hulpvaardige dorpsbewoners niet vergeten, ongekend! We voelden ons direct thuis!
-Super gezellige gasten en een ongedwongen en relaxte sfeer waarbij we veel hebben terug gehoord dat onze gasten zich direct thuis voelden, een mooier compliment kan je toch niet krijgen?
-Veel, heel veel leuke kinderen, waarvan de meeste tieners en pubers. Waar wij zelf super blij van werden is dat iedereen direct in de al aanwezige groep werd opgenomen, niemand werd buitengesloten. De avonden gingen ze gezamenlijk naar een veldje iets buiten het terrein en om het kampvuur zaten vaak 30 a 40 tieners en pubers. Je hoorde ze van veraf zingen met gitaarmuziek en ukulele.. Het maakte ons dankbaar, hier doe je het toch voor!
En oh wat hebben onze gasten genoten van vooral de menu du jour avonden waarbij onze lieve Fatima de lekkerste Afrikaanse maaltijden maakte, 2 x per week zat het terras hierdoor vol en iedereen smulde en genoot… De andere avonden hadden onze gasten natuurlijk de mogelijkheid om a la carte te eten of snacks af te halen..
Kortom: Bedankt lieve gasten dat jullie onze 1e zomer op Le Paradou onvergetelijk hebben gemaakt!
EN NU? WAT ZIJN JULLIE PLANNEN?
Dat hebben we vaak gehoord…
Voor 2022 verklappen we alvast 2 dingen:
-We krijgen er 3 prachtige 4 persoons safaritenten bij op de vlonders bij het kleine meertje
Ook komen er een paar 6 persoons safaritenten met een prachtig uitzicht waar de grotere gezinnen alle ruimte en comfort hebben!
-Het terras van het zwembad wordt fors uitgebreid waardoor je zicht op het zwembad houdend heerlijk kan relaxen met een drankje of hapje.
OM ONS 1e JAAR TE VIEREN:
25% korting op je reservering*!
Als je reserveert voor eind januari en het gehele bedrag binnen 4 weken betaalt krijg je 25% korting op je reservering, dit geldt voor zowel de accommodaties als kampeerplaatsen.
15% korting op je reservering* indien je reserveert maar alleen de aanbetaling overmaakt en restant bij aankomst.
*korting geldt voor: accommodatie of bij kamperen voor kampeerplaats/personen/hond/bijzettentje/XL toeslag
Van harte welkom op le Paradou en wij wensen iedereen een fijne decembermaand.
Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?