Inmiddels 6 weken geleden hebben wij Camping le Paradou overgenomen in la douce France en leren elke dagJ

We weten nu dat je aardig wat afspraken nodig hebt bij 1 instantie om iets voor elkaar te krijgen…

Zo zijn we ook al een aantal keer bij ons kleine gemoedelijke gemeentehuis(je) geweest waar een supervriendelijke dame ons iedere keer weer te woord staat en ons helpt waar mogelijk. Je kan hier zelfs kopiëren voor een paar cent, welk gemeentehuis heeft dit nog J, er zit een keurig prijslijstje op de balie geplakt. Dit is het kneuterige waar je toch blij van wordt!!!  

Ook hebben we inmiddels kennis gemaakt met de burgemeester, dat zie je ook altijd op ‘Ik vertrek’ , een voorwaarde als je naar Frankrijk emigreert toch? Wij hebben een hele vriendelijke burgemeester die zijn eigen kleine kantoortje heeft en ons heeft vermaakt met hele verhalen over hoe de camping ‘vroeger’ was, toen hij de kinderen klein had en het hele dorp naar Le Paradou kwam in de vrije tijd om hier te spelen en te recreëren…  In de 1e jaren van het ruim 30 jarige bestaan van de camping was het meer een soort speel en recreatiegebied vanwege de prachtige ligging. Omdat het rustig ligt met alle ruimte erom heen was het destijds een favoriete plek voor feesten en partijen, niemand had last van de feestende mensen (nu vermoed ik ook dat het hele dorp hier was tijdens die feesten…)

Al pratende met de burgemeester over zijn ‘goeie ouwe tijd’ en zijn nieuwsgierigheid voor onze plannen met Le Paradou realiseerden we ons dat het niet alleen een geweldig nieuw avontuur voor ons is om alle gasten een geweldig verblijf te bieden maar ook dat het een plek is met een geliefde historie en vooral een plek om van te houden en te koesteren….

Nee meneer de burgemeester, wij maken er geen lawaaierige discocamping van maar het blijft een prachtige natuurcamping met veel respect voor de natuur en veel sportieve activiteiten en in de avond een gezellig kampvuur!

Wij blij, burgemeester blij, het hele dorp blij J

Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?